Üye Durum
Table 'komurkoy_komurkoy.fusion_user_status' doesn't existTable 'komurkoy_komurkoy.fusion_user_status' doesn't existruh hali seçilmemiş Bugünün Ruh Hali
Seçilmemiş Mesaj Sayısı: 25 Katılım Tarihi: 05.09.08
DEN?Z? SEV?YORSAN DALGALARIDA SEVECEKS?N
Ya?am? ak???na b?rakt???n?zda en do?ru rota sizin i?in belirlenmi? olacakt?r. Her ?eyi b?rakt???m?zda i?te o s?f?r noktas?nda evrenin do?al d?zeni i?inde mevsimlerin d?ng?s?, r?zgarlar?n esmesi, ku?lar?n g?? etmesi, tohumun topra?a ekilmesi, kelebe?in kozadan ??k??? gibi ya?am?n?zdaki her ?ey daha kolay ve kusursuz i?leyecektir zamanla...
??nk?; s?zlerin yerini sa?l?kl? duygular alacakt?r. Arad???n?z t?m sorular?n cevab? ZAMAN'dad?r. Zaman herkesin dedi?i gibi en b?y?k ve kurtar?c? tek ila?t?r. Yeter ki vazge?meyin, yeter ki teslim olmay?n ac? denizlerindeki durmak bilmez f?rt?nalara, kaybolmay?n derin ve karanl?k dehlizlerde... Yeter ki korkmay?n! Korkmaktan da korkmay?n! B?rak?n yans?n teniniz, b?rak?n aks?n g?zya?lar?n?z! Siz yeter ki teslim olmay?n ?aresizli?e, ac?n?n can yak?c? kollar?na sak?n teslim olmay?n, ?rk?t?c? yaln?zl?k ???l?klar?na. Sak?n 'yaln?z?m' demeyin! Yaln?zl?kta bile kendinizi en g?zel halinizle sevin, yeter ki g?ky?z?n?n g?ne? ve y?ld?zlarla muhte?em bulu?mas? gibi do?al ve rahatlat?c? bir d?ng? oldu?unu bilin yaln?zl???n...
D???n?n zaman bulduk?a, bir de Nietzsche'nin hayat ?zerine ?u s?zlerini d???n?n!! D???n...
Kim ?zebilir seni senden ba?ka? Kim doldurabilir i?indeki bo?lu?u, sen istemezsen?
Kim mutlu edebilir seni, sen haz?r de?ilsen?
Kim y?kar, y?prat?r sen izin vermezsen?
Kim sever seni, sen kendini sevmezsen?
Her ?ey sende ba?lar, sende biter
Yeter ki y?rekli ol, t?kenme, t?ketme...
T?kettirme i?indeki ya?am sevgisini...
Ya ?are sizsiniz ya da ?aresizsiniz...
?yle bir hayat ya?ad?m ki, cenneti de g?rd?m cehennemi de...
?yle bir a?k ya?ad?m ki, tutkuyu da g?rd?m pes etmeyi de...
Baz?lar? seyrederken hayat? en ?nden, kendimi bir sahnede buldum.
Oynad?m... ?yle bir rol vermi?lerdi ki; okudum, okudum anlamad?m.
Kendi kendime konu?tum baz? evimde, hem k?zd?m hem g?ld?m halime.
Sonra dedim ki, s?z ver kendine,
Denizleri seviyorsan dalgalar? da seveceksin,
Sevilmek istiyorsan ?nce sevmeyi bileceksin,
U?may? biliyorsan, d??meyi de bileceksin,
Korkarak ya??yorsan yaln?zca hayat? seyredeceksin.
?yle hayat ya?ad?m ki, son yolculuklar? erken tan?d?m.
?yle de?erliymi? ki zaman, hep acele etmem bundan, anlad?m.
D???n?n bug?n sadece yaln?zl???n?zda HAYAT'?, HAYAT'?n?z?. Di?er HAYAT'lar? d???n?n...
Ya ??kredeceksiniz ya af dileyeceksiniz, ya mutlu olacaks?n?z ya pi?man olacaks?n?z, ya g?leceksiniz ya a?layacaks?n?z, ya k?zacaks?n?z ya huzurla dolacaks?n?z... T?m bu duygular?n?zdan sonra bir daha D???N?N; YALNIZ, SAK?N VE CESURCA
Ve sadece HAYATINIZ i?in do?ru ZAMAN'? bekleyin.
Hayata g?venerek ve sab?rla...
Düzenleyen erciii_39 Düzenleme Tarihi: 02-10-2009 18:43
Üye Durum
Table 'komurkoy_komurkoy.fusion_user_status' doesn't existTable 'komurkoy_komurkoy.fusion_user_status' doesn't existruh hali seçilmemiş Bugünün Ruh Hali
YA?AM TANGOSU
Hayat bir tangodur ve tango iki ki?iyle yap?l?r.
?yi tango yapabilmek i?in ?iftlerin tarzlar?n? bilmesi, birbirlerine ve m?zi?e uyum g?stermeleri gerekir. M?zi?i, ili?kimizin d???nda de?i?en hayat ko?ullar? olarak d???nelim.
Tango yapabilmek i?in ad?mlar?m?z?n gitti?i yere nas?l dikkat ediyorsak, hayata kar?? reflekslerimizi de kavramadan e?imizi y?nlendirmeye kalkmamal?y?z.
Her dansa sonsuza kadar s?recekmi? gibi ba?lamal?, en ?nemli izleyicinin kendiniz oldu?unu ve bitenin sadece m?zik oldu?unu bilerek devam etmeli Tango; G?ney Amerika k?kenli bir danst?r. Belki bir?o?unuzun duydu?u, seyretti?i, hatta ??renmek istedi?i bir dans t?r?d?r.
Vals, salsa, rumba, ?a?a, twiss gibi daha bir ?ok e?li yap?lan dans t?r?n?n d???ndad?r TANGO benim i?in. ??nk? Tango'da ac?y? h?zn?, ne?eyi, romantizmi, tutkuyu bulabilirsiniz...
Tutkunun dans?d?r... Ve tango her ad?m?nda, harika bir uyum i?inde dans etti?ini g?rd???n?z ?iftlerin uzun ?al??malar sonucu yaratt?klar? muhte?emlik vard?r.
Ya?amdaki uyum i?inde de emek vermek sevgiyle ilerlemek gerekmiyor mu zaten.
Tangodaki gibi ?nce kendinizin, sonra kar??m?zdakinin ad?mlar?n? ??renirsiniz zaman i?inde...
E?inizi gere?inden fazla kontrol ederseniz, dans?n esnekli?i kaybolur, dengeyi bozars?n?z...
?imdi kendimizden yola ??karsak ya?am tangomuzu nerede bozdu?umuzu ya da sekteye u?ratt???m?z? daha a??k g?rebiliyor muyuz acaba? Ya?am tangonuz muhte?emlikten uzakla?t??? noktada bir mola vermeniz en do?ru karar olacakt?r.
?nsanlar?n hayranl?kla seyrettikleri ve dans ederken ald???n?z ola?an?st? zevk zaman gelir partnerinizin aya??n?n kaymas?yla, topu?unuzun k?r?lmas?yla, elbisenizin y?rt?lmas?yla, m?zi?in aniden bozulmas?yla sekteye u?rayabilir.
Ama bu demek de?ildir ki ya?am tangonuzdaki muhte?em uyum sona ermi?tir.
Tango bir ya?am ?ekli, tango hayat?n kendisidir.
Onun i?in en iyi kost?m?, en iyi ayakkab?y?, en iyi hocay?, en iyi dans pistini, en iyi m?zi?i, en iyi atmosferi bulabilirsiniz Ama ya?am tangonuzdaki ger?ek partneri bulamazsan?z t?m say?lanlar koca bir hi? olur.
Ya?am tangonuzdaki ger?ek ve muhte?em partneri buldu?unuz zaman hayat en g?zel tangoyu ?almaya ba?layacakt?r sizin i?in...
Yeter ki; ya?am m?zi?ini duyun! Yeter ki; ruhunuzla yol almaktan korkmay?n...
Yeter ki; akl?n?zla en g?zel tango fig?rlerini yarat?n...
Yeter ki; ya?am tangonuz i?in emek verip ?al???n...
Ya?am tangonuz i?in iyi bir partneriniz yok ise t?m bunlar? yapman?za da gerek yoktur.
??nk? ne m?zik, ne ak?lla yarat?lm?? m?thi? fig?rler, ne de verece?iniz emek A?K, TUTKU VE DER?N ?ZLER olmadan bir i?e yaramayacak; koca bir hi? olacakt?r... BOL ?ANS!!!
Düzenleyen _HaKaN_Gece Düzenleme Tarihi: 22-10-2008 15:19
Üye Durum
BU YAZI GER?EK B?R ?THAFTIR
A?k? bilmeyen a?k? onaylamaz! Tanr?'dan dilerim ki t?m yaln?z kalplere a?k tohumlar? eksin. A?k? ya?amayan a?k? anlamaz! ?stelik a??klar?n yollar?na engeller koymaktan da hi? ?ekinmezler.
Kendi mutsuz ve yaln?z kalpleri gibi so?uk ve karanl?k olsun isterler, a??klar?n kalpleri de...
A?k? g?rmeyen a?k? ?izemez.
Oysaki birbirini sevenler a?k?, ruhlar?na dokunarak ?izerler. Ayn? Tanr?'n?n d?nyay? resmetti?i gibi.
A?k? duymayan a?k ?ark?lar? s?ylemez. A?k ?ark?lar? s?ylemedikleri gibi s?yleyenleri de ?sl?klay?p dururlar.
A?k?n g?z? k?rd?r diyerek a?k? hakir g?renlerin; k?r olabilmek i?in Tanr?'ya nas?l yalvard?klar?n? bilir misiniz? A?k? onaylamayanlar?n a?k kap?lar?n? bir ?alsa, nas?l ?zlem ve istekle a?ka sar?lacaklar?n?, a?k? duymak i?in deliler gibi nas?l a?k?n melodisini arad?klar?n? A?k? anlamayanlar?n, kalplerinin kat?l???n?n, zihinlerinin karma??kl???n?n sebebi nedir bilir misiniz? Ruhsal a?l?k! A?ka a? olmak! Bir yudum sevgiye muhta? olmak! Ve bilir misiniz ki ger?ek a?k? incitenler, en ?ok incinenlerdir! Ger?ek a?k? hi?e sayanlar ona en ?ok inan?pta; ya?amlar? boyunca hayal k?r?kl???na u?rayanlard?r, ya da beklemek i?in sabr? olmayanlard?r.
Ve bilir misiniz A?KIN KANATLARI alt?nda olanlar Tanr? taraf?ndan her zaman korunur; ??nk? Tanr?'n?n en b?y?k hediyesi A?K't?r insano?luna.
Hediyesini y?rt?p, bozmak isteyenlere Tanr?'n?n mesaj? ise ?udur; "?ki ki?inin ortak kaderini Tanr? yazd? ise onun ?n?nde kimse duramaz" Oras? ?eytan?n bile eri?emeyece?i tek yerdir. ??nk? o bile a??k iki insan?n kanatlar? alt?nda kendini mutlu ve huzurlu hissedece?i i?in ?eytanl???n? yapamaz hale gelir. Tanr?'n?n tek mucizesidir GER?EK A?K.
Ya?am?n?zda ger?ek a?k? yakalayanlar, ya?ayanlar var ise bir kanatta siz a??n onlar i?in ki; - Tanr?'n?n kutsal eli sizin kalbinizi de ayd?nlats?n, a??klar?n ruhlar?n? ve yollar?n? ayd?nlatt??? gibi.
A?IKLAR ise her zaman iyi ve k?t? g?nlerinde, herkesi a?k?n kanatlar? alt?nda kucaklamaya devam ederler t?m bu olan bitene ra?men; en saf, en g?zel, en mutlu halleriyleBiz g??l?y?z diyerek Ya?am boyu en b?y?k ve en son hediyenize sahip ??k?n. Hele paketinizin i?inde A?K varsa.
Üye Durum
Seçilmemiş Mesaj Sayısı: 14 Katılım Tarihi: 17.08.08
Süper Yönetici Durum
Seçilmemiş Mesaj Sayısı: 28 Katılım Tarihi: 15.08.08
Üye Durum
Seçilmemiş Mesaj Sayısı: 1 Katılım Tarihi: 01.09.08
can?m karda??m benimmm nelerde yazm??? ?air ruhlu romantik a??k karda??m benimmm seni ?oook seviyorummm ve ?ook ?zledim
Üye Durum
can?m ablam ?ok sa? ol d???ncelerin i?in.
bende sizi ?ok ?zledim. k?smetse 1 ay sonra bayramda hepinizle doya doya g?r???cem.
hee bu arada y?z?n? sak?n asma sana yak??m?yor.
sen her zaman g?l ??nk? sana g?lmek yak???yor.
Üye Durum
?nsanlar?n ermeye ba? koydu?u vuslat ad?na ??k?lan yola ??km??t? gen? adam. K?sacas? mutluluk aray???na.
Ama? mutluluksa ara? a?kt?.
Bulmu?tu ger?ek a?k? adam, t?m ?mr?ne yetecek kadar uzun, verdi?i nefes kadar k?sa zamanda ya?anm??t?.
Bitti?i zamansa kalbinin koca bir par?as?n? da kilitlemek zorunda kalm??t? yitik a?klar zindan?na.
Su?lu arad? ?nce, k?yamad? su?lamaya ''can?m'' dedi?ini.
Kendini su?lad?.
?nanamad? sonras?nda. Yapayaln?z kalm??t? sanki d?nyada, kiminle dertle?ecek kiminle payla?acakt? kendinden bile saklad??? s?rlar?n??
Hayat?n?n anlam?, ya?ama sevinci bir yabanc?m?yd? art?k. Onu g?remeyecek, g?rse de yasak m? olacakt? dokunmak.
Bitmi? miydi a?k?
Biter miydi hi??
''Ben ayn? yerdeyim o ayn? yerde, o zaman a?k nerede?'' diye soruyordu kendine. Gitti mi?
Gider mi hi? a?k?
A?k gitmi?ti! ...
Ama ?l?m gelmemi?ti bir t?rl?. Ne yapsa ?fke duyam?yordu, giderken y?re?inde kendinden kalan bo?lu?unu yal?m alevlere terk eden o sevdas?na.
A?k ?fkeyi reddediyordu, ona ?l?m? ?zletmeyi tercih ederken hem de.
A?k gitmi?ti! ... Ya da o gitti?ini sanm??t?.
Aylar sonra gizlendi?i k??eden kendisine bakt???n? anlad???nda tarifi olmayan bir ac?yla nas?l da s?k??m??t? kalbinin geri kalan?.
Anlam??t? ge? olsa bile.
A?k gider sadece. Ama Bitmez...
T?pk? Ezginin g?nl???'n?n s?yledi?i ?ark?daki gibi
Kal?r ad?m?zla bir sokak duvar?nda,
Bir a?a? kabu?unda, bir takvim kenar?nda,
Kal?r bir ?i?ekte bir defter aras?nda,
Bir t?rnak yaras?nda, bir dolmu? s?ras?nda,
Kal?r bir odada, bir yast?k oyas?nda,
bir mum ?????nda, bir yer yata??nda,
A?k hi? biter mi?
Üye Durum
B?YLE SEVD?M SEN? ??TE
Ben seni kocaman bir y?rekle sevdim. G?zlerim de?il, y?re?imdi seni g?ren.
Sen damarlar?mdaki kana kar???p, geldin oturdun y?re?ime. Bir ba?ka yerde
olamazd?n zaten. Sen, benim en de?erli yerimde, y?re?imde olmal?yd?n,
orada kalmal?yd?n. ?ok a?ka ev sahipli?i yapan bu y?rek, ilk kez bu kadar
kolay kabullendi seni. Herhangi bir konuk de?ildin art?k. Bu y?zden ne
a??rlama fasl? vard?, ne de u?urlama. O y?re?in ger?ek sahibiydin.
?imdi sonbahar, k??a giriyoruz ya... Ben d?rt mevsim bahar? ya?ad?m
seninle. ?i?ek ?i?ek a?t?n y?re?imde. G?kku?a?? zay?f kald?, senin
renklerin kar??s?nda. Taze bir yaprak gibi ye?ildin. A?elya idin
pembeli?inle. ?zerine ?i? taneleri d??m?? sar? g?ld?n. K?rm?z?yd?n bir
ate? gibi. Ve maviydin... En ?ok bu renkle anmay? sevdim seni. Denize
tutkundum, denizi sensiz, seni de denizsiz d???nemedim.
Seni severken d?nyay? da sevdim ben, insanlar? da... Kendime bile dar
gelirken, i?inde herkese yer olan bir hayat?n sahibiydim art?k. En k?zg?n,
en tahamm?ls?z oldu?um anlarda bile, seni d???nmek yetti bana. ??imdeki
sevin? y?z?me yans?d?, g?ld?m. Beni ?ylesine g?ld?ren senin sevgindi ve
ben kayg?s?z, i?ten g?l???n ne demek oldu?unu, nas?l g?zel bir ?ey
oldu?unu anlad?m seninle...
Her ?eye ra?men sevdim seni. G??l?yd?m ve a?amayaca??m hi?bir zorluk
yoktu. Koca bir kente, koca bir ?lkeye kafa tutabilirdim. Sen elimden
tuttu?unda, patlamaya haz?r bir volkan gibi hissederdim kendimi. Menzil
sendin ve ben o menzile ula?mak i?in ?n?me ??kan her ?eyi yok edebilirdim.
Sana ula?mam? engelleyecek her ?eyi eritirdim, k?l ederdim. Sana
ula?t???mdaysa sakin bir g?le d?n???rd?m. Ve o g?le bir tek sen
girebilirdin.
Sevdim ve hayrand?m da... Her halin ?ekti beni. Duru?unu, g?lmeni, k?zman?, ?a?k?nl???n?, safl???n?, kurnazl???n?, ?ocuklu?unu,
olgunlu?unu sevdim. Sesini de sevdim suskunlu?unu da.
K???k oyunlar?n?, kaprislerini, sitemlerini, korkular?n? sevdim. Seni ve o
doyumsuz sevdan?, u?ar? sevdan? anlatacak kelime bulamad?m ?o?u zaman.
S??mad?n c?mlelere ve hi?bir c?mle seni
yeterince tarif edecek kadar derin olmad?.
Seni severken yorulmad?m. ??nk? sen ya?am kayna??yd?n. Her g?n yenilendim.
Seninle ?o?ald?m, b?y?d?m. Eksik kalan neyim varsa tamamlad?n.
?lmeyecektim ??nk? sen ?lmezli?in ta kendisiydin.
Üye Durum
S?rt?m? yaslasam u?urum
?lmekten de?il u?man?n zevki bitecek ondan koruyorum,
Bir insan ka? kere ku? olabirki?
Bir insan ka? kere ?l?p dirilebilirki?
?zg?rl???n damarlar?ndan akan kanda dola?t??? do?rumu
Paradaox olmu? d?s?nceler, arap sa??na d?nm?? duygular
Saokak kedisi gibi y?pranm?? v?c?dum.
R?yada r?ya ya?amak sanki bay?lmaktan ?lmek gibi
Ge?en zamanm? ac?t?r can? yoksa beklenen umutlam??
Pranga vurulmu? g?zlerimize, a?laman?n cezas? idam konulmu?.
Renklerin en asili siyahm?d?r?
Yoksa bizim renk dedi?imiz bir lekemidir?
Ka? insan?n hayay?nda s?f?r leke var bilebilirmisin.
Say?l? zaman?n seninle dalga ge?mesini istemiyorsan ona susarak cevap ver.
bilirsinki; insan? ??ld?rtabilecek unsurlardan biriside
d??man?na umursamaz davranmakt?r...
Üye Durum
Sırtımı yaslasam ucurum.
Olmekten degıl ucmanın zevkı bıtecek ondan korkuyorum.
Bırınsan kac kere kus olabılırkı?
Bır ınsan kac kere olup dırılebılırkı?
Ogurlugun damarlarında akan kanda dolastıgı Dogrumu?
Paradox olmus dusunceler,
Arap sacına donmus dusunceler.
Sokak kedısı gıbı yıpranmıs vucudum!
Ruyada ruya yasamak sankı, bayılmaktan olmek gıbı.
Gecen zamanmı acıtır canı yoksa beklenen umutlarımızmı?
Prangalar vurulmus gozlerımıze,
Aglamanın cezası ıdam konulmus.
Renklerın en asılı sıyah renkmıdır?
Yoksa bızım renk dedıgımız bır lekemıdır?
Kac ınsanın hayatında sıfır leke vardır bılebılırmısın?
Sayılı zamanın senınle dalga gecmesını ıstemıyorsan;
Ona susarak cevap ver.
Bılırsınkı ınsanı cıldırtabılecek unsurlardan bırısıde Dusmanını umursamaz davranmaktır.
Susarak Beklıyorum Senı....
ENİNDE SONUNDA ZAMANI YENİCEM.